Trolley-busmuseum.nl
 

Gastenboek

Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
Antoon Pesch
25-08-23 00:31:21
Op 24 augustus 2023 heb ik het trolleybus museum in Arnhem bezocht. En ik was zeer verrast door de voorwerpen die er allemaal te zien waren. De complete geschiedenis van de trolleybus in Arnhem zag ik aan mij voorbij gaan aan de hand van foto's en voorwerpen. Dit kleine museumpje wordt gerund door een paar enthousiaste medewerkers ( gepensioneerde trolleybus chauffeurs) die met grote passie vertelde over dit Arnhems vervoersbedrijf. Ik was zeer verheugd over de wijze waarop ik werd rond geleid. Ze namen er alle tijd voor om mij over van alles te informeren, anekdotes uit het verleden te vertellen en mijn vragen te beantwoorden. Dit museum is echt een aanrader en een grote pluim voor de medewerkers!
Ivo Van Onna
10-08-23 16:31:14
Ik (12jr.) was met mijn vader 10 juli bij de trolleybus museum, wij hebben heel erg genoten van alles wat er te zien is. De historie en vooral de passie van de vrijwilligers heeft ons nog meer doen genieten. Dank daarvoor!
Wij komen zeker nog een keer en raden het iedereen aan!
Christian Bode
09-07-23 18:32:06
Ik was op 6 juli in dit mooie kleine museum. Je kunt zien dat het met veel liefde wordt gerund en onderhouden. Alles werd me getoond door Benny, hij was erg gastvrij. Een klein kijkje in de werkplaats door het raam was ook mogelijk. Ik kan iedereen een bezoek alleen maar aanraden.
Bram van der Waals
23-06-23 11:00:28
Donderdag 22 juni met mijn broer naar het Trolleybusmuseum geweest.
Rijke geschiedenis van het openbaar vervoer in Arnhem en omstreken wordt in dit museum tentoongesteld. Een grote collectie aan schaalmodellen, foto's, emblemen, uniformen, petten, dassen, dasspelden, kaartautomaten, onderdelen en accessoires. Rondleiding en toegelicht door de museumbeheerder.
Rob en Andre van Dam
23-03-23 19:40:42
Vandaag 23 maart met Andre het trolley museum bezocht, dit fenomeen wordt door Bennie met veel passie gerund vele mooie foto's, schitterende modelbussen en een prima verhaal bij alles.
Gezien Andre idolaat is van bussen en alles wat er bij hoort kon hij hier zijn hart ophalen, als klap op de vuurpijl kreeg Andre van Bennie een aantal kado,s incl rugtas om alles te herbergen.
Ik kan dit museum van harte aanbevelen , kleinschalig maar met zoveel enthousiasme gerund en beleefd.
Zeker ook voor kinderen een avontuur.
Gr Rob en Andre
Tonen: 5  10   20

Plaats hier uw  reactie