Trolley-busmuseum.nl
 

Gastenboek

Gastenboek

Frans van Tuil
09-10-23 16:38:50
Onlangs kreeg ik tijdens een privé bezoek een rondleiding van Benny Aalbers , directeur en oprichter van het Trolleybusmuseum Arnhem. Benny toont naast zijn enthousiasme en passie ook een inzicht in de geschiedenis van de trolleybus in Arnhem. Naast de vele foto's en gebruiksvoorwerpen uit de bussen laat hij in verschillende kamers zowel de ontwikkeling , samenwerking en samenhang van en met verschillende andere vervoerbedrijven zien. Daarmee laat hij ook zien inzicht te hebben in de geschiedenis van het openbaar vervoer in Arnhem.
Als oud Arnhemmer heb ik genoten van de foto's met (oude) bekenden, stadsgezichten en miniaturen van trolleybussen. Een waar stukje nostalgie. Benny bedankt, er ging een wereld voor mij open.
Jeroen de Vogel
28-09-23 15:53:42
Mijn bezoek aan dit museum op 28 september 2023 was zeer de moeite waard. Ik was ruim op tijd en dus kreeg ik een uitgebreide rondleiding van beheerder meneer Aalbers, die vol trots zijn bijzondere verzameling toonde. Alles wat met, in het bijzonder het busvervoer, rond Arnhem staat opgesteld in deze drie ruimten. Ik heb genoten en zal aan mijn ov-vrienden dit museum van harte aanbevelen.
Antoon Pesch
25-08-23 00:31:21
Op 24 augustus 2023 heb ik het trolleybus museum in Arnhem bezocht. En ik was zeer verrast door de voorwerpen die er allemaal te zien waren. De complete geschiedenis van de trolleybus in Arnhem zag ik aan mij voorbij gaan aan de hand van foto's en voorwerpen. Dit kleine museumpje wordt gerund door een paar enthousiaste medewerkers ( gepensioneerde trolleybus chauffeurs) die met grote passie vertelde over dit Arnhems vervoersbedrijf. Ik was zeer verheugd over de wijze waarop ik werd rond geleid. Ze namen er alle tijd voor om mij over van alles te informeren, anekdotes uit het verleden te vertellen en mijn vragen te beantwoorden. Dit museum is echt een aanrader en een grote pluim voor de medewerkers!
Ivo Van Onna
10-08-23 16:31:14
Ik (12jr.) was met mijn vader 10 juli bij de trolleybus museum, wij hebben heel erg genoten van alles wat er te zien is. De historie en vooral de passie van de vrijwilligers heeft ons nog meer doen genieten. Dank daarvoor!
Wij komen zeker nog een keer en raden het iedereen aan!
Christian Bode
09-07-23 18:32:06
Ik was op 6 juli in dit mooie kleine museum. Je kunt zien dat het met veel liefde wordt gerund en onderhouden. Alles werd me getoond door Benny, hij was erg gastvrij. Een klein kijkje in de werkplaats door het raam was ook mogelijk. Ik kan iedereen een bezoek alleen maar aanraden.
Tonen: 5  10

Plaats hier uw  reactie